PostHeaderIcon Førstehjælpskursus for ledere og instruktører

Center for Læring, Fritid og Sundhed i Fredensborg Kommune holder kursus i livreddende førstehjælp inkl. førstehjælp målrettet ulykker i vand.

Kurset varer 7 timer fordelt på to aftener - tirsdag den 3. maj og tirsdag den 10. maj 2016, begge gange fra kl. 17.00—20.30. Kurset holdes i Fredensborg Hallen, Kastanievej 18, 3480 Fredensborg.

Læs mere…

 

PostHeaderIcon Indvielse af Humlebæk Idrætscenter

Lørdag den 26. september klokken 11.30 indvies det nye idrætscenter i Humlebæk og Du er inviteret med. Se programmet her.

Læs mere…

 

PostHeaderIcon Fra spaghettimuskler til supermandskræfter

Kom og hør Fødevarestyrelsens rejsehold fortælle, hvordan man som træner i en klub eller forening, kan få mere ud af sine spillere med sund mad og drikke. Det foregår mandag den 17. august 2015, kl. 17:00 Fredensborg Hallen.

Læs mere…

 

PostHeaderIcon Drift af motionsrum i Humlebæk Idrætscenter

Drift af motionsrum i det nye Humlebæk Idrætscenter – Er det noget for dig/jer? Det nye Humlebæk Idrætscenter forventes klar til brug til oktober 2015.

Idrætscenteret indrettes med tennishal, gymnastikhal med springgrav, multi- og bevægelsessale og fællesområder. Derudover indrettes også et nyt motionsrum. Rummet er i alt ca. 200 kvadratmeter, hvoraf ca. 50 m2 bliver udført som et aflukket område til fx spinning. Der er separat indgang til motionsrummet via nøglebrik.

Læs mere…

 

PostHeaderIcon Invitation til møde om "Jagten"

Fredensborg Kommune søger foreninger der har lyst til at være med til at arrangere motions- og kulturløbet ”Jagten” i 2015. Løbet gennemføres fredag eftermiddag/aften den 8. maj i Fredensborg Slotshave.

Læs mere…

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Næste > Sidste >>
Side 1 ud af 8