PostHeaderIcon Fødselsdag

Formand for Fredensborg Idrætsråd, Lars La Cour fylder rundt d. 23. marts 2013, det fejres ved en reception i Humlebæk Hallens Cateferie.

Invitationen kan downloades her.

 

PostHeaderIcon Velkommen til nye medlemmer

Fredensborg Idrætsråd kan i 2012 byde velkommen til fem nye medlemmer i organisationen. Således er der nu 32 lokale sportsklubber og foreninger med i idrætsrådet.

De fem nye medlemmer er: Nivå Vandskiklub, Fredensborg Billiard club, Nordsjællands Sportsrideklub, Hispanic Tennis og Humlebæk Bicycleclub.

En udførlig medlemsliste ses her inkl. kontaktoplysninger og hjemmesider

 

PostHeaderIcon Foreninger frygter klapjagt fra tilsyn

Frivilligt arbejde bliver nu ramt af et nyt tilsyn. Bureaukrati af værste skuffe, lyder kritikken.

Idrætsforeningerne landet rundt frygter, at Arbejdstilsynet i nidkær jagt på dårligt arbejdsmiljø har sat en klapjagt ind, som vil ramme det frivillige arbejde i foreningerne.

Alle landets arbejdspladser skal for at sikre et ordentligt arbejdsmiljø lave en såkaldt APV (Arbejdspladsvurdering). Men nu går Arbejdstilsynet nu også efter de frivillige medarbejdere i foreningerne på deres uanmeldte besøg.

Læs mere…

 

PostHeaderIcon Orientering fra webmaster

Fredensborg Idrætsråds hjemmeside bliver i øjeblikket i opdateret med nye funktioner og moduler. Man kan derfor opleve at nogle funktionerne endnu ikke er brugbare, men på den måde kan man jo følge med i udviklingen, og se hvad der er i vente for fremtiden.

Webmaster henstiller til tålmodighed for brugerne, men der bliver arbejdet på det hen over vinteren.

Allerede nu kan man opleve at nogle begreber er ændret og artikler fremstår mere nøjagtigt.

 

 

PostHeaderIcon Grundlovstale 2010

Grundlovstale 5. juni 2010 ved Egedal Kirke, Kokkedal

Tak for opfordringen til at tale i dag ved dette grundlovsarrangement.

Jeg er meget glad for at få lejlighed til at give foreningslivet en røst på en dag, hvor vi fejrer Danmarks Riges grundlov.

Mit udgangspunkt er, at jeg gennem en lang årrække har været frivillig leder i foreningslivet primært i Fredensborg Kommune. Jeg har, som mange andre danskere, valgt at bruge en del af min tid på foreningsarbejde.

Læs mere…

 
<< Første < Forrige 1 2 Næste > Sidste >>
Side 1 ud af 2