PostHeaderIcon Ungdomscamp i Finland - for lokale unge

 

Fredensborg Kommunes finske venskabsby Ingå inviterer til ungdomscamp i september. Ungdomscamp i Ingå, Finland den 6.-8. september 2013 – aktiv weekend i selskab med nordiske unge. I weekenden d. 6.-8. september er Fredensborg Kommunes venskabsby Ingå vært for et aktivitetstræf, hvor unge fra vores finske, norske og svenske venskabsbyer deltager. Weekenden byder både på fest og hygge og på hæsblæsende aktiviteter både inde og ude.

Læs mere…

 

PostHeaderIcon Debatmøde om fritidsfacilitetsanalyse i Fredensborg Kommune

 

Fredensborg Kommunes foreninger og idrætsliv inviteres til debatmøde om resultaterne af den fritidsfacilitetsanalyse, som Center for Forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund har udført for Kommunen.

På mødet præsenterer professor Bjarne Ibsen, som står bag analysen, de væsentligste resultater. Herefter er der tid til at debattere resultaterne i mindre grupper.

Debatmødet finder sted i Rådhuskælderen torsdag d. 7. februar 2013 kl. 19.30-21.30. Foreningerne og klubberne er meget velkomne til at invitere andre interesserede med til mødet. Tilmelding sker på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. senest 30. januar 2013. Husk at oplyse navn på alle deltagere.

Læs mere…

 

PostHeaderIcon Helt nyt idrætscenter på vej i Humlebæk

En ny tennishal og en ny idrætshal er på vej i Humlebæk. Sammen med den eksisterende Langebjerghal skabes rammerne for et samlet idrætscenter, der mærkbart forbedrer faciliteterne for idræts- og foreningslivet.

Byrådet har besluttet at afsætte i alt 36,8 mio. kr. til byggeriet, som forventes sat i gang til april 2014. Oprindeligt var der tale om et ønske fra tennisklubberne om en ny tennishal i kommunen, som skulle opføres for private midler - med en kommunal garanti. Men da byrådet sidste år afsatte midler til at forbedre idrætsfaciliteterne i Humlebæk, er det derfor besluttet at tænke de to projekter sammen. 

Læs mere…

 

<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Side 10 ud af 21